top of page

lör 15 apr.

|

Torekov

Guidad vårvandring på Hallands Väderö

Hallands Väderö - den lilla ön med den mångskiftande historien. Nyfiken? Följ med på en guidad vårvandring på vår älskade ö! Klicka på Läs mer-knappen för info om guideturen, pris och biljettköp.

Guidad vårvandring på Hallands Väderö
Guidad vårvandring på Hallands Väderö

Tid och plats

15 apr. 2023 12:25

Torekov, Hallands Väderö, 269 77 Torekov, Sverige

Om evenemanget

Hallands Väderö - den lilla ön med den mångskiftande historien. Nyfiken? Passa på att följa med på denna kulturvandring för allmänheten. Vi går genom skogen, pausar en stund nära museet i Lotsstugan och tar oss så småningom via slingrande stigar till Sandhamn. Öns historia rymmer allt från sillfångster, strandvaskare och pirater till filminspelning. Ja, det var just här Ronja Rövardotter upphävde sitt berömda vårskrik. Ta båten från Torekov kl. 12.00 så samlas vi bredvid kiosken i Sandhamn ca 12.25 när vi stigit i land. Guideturen tar drygt 2 timmar. Sedan kan du ströva på egen hand en liten stund eller bara sitta ned och njuta av "ökänslan" innan det är dags att ta båten tillbaka till Torekov kl. 15.20. OBS! Endast förköp. 

Guidning pris per person: vuxen 140 kr, 12 - 19 år 90 kr

Bokning: tel 0738 - 50 33 43; ingrid@sprakguiden.com

Biljettköp när bokningen är bekräftad: Swish nr 123 338 2165. Skriv guidning 15/4 i meddelandefältet. Vid bokning långt i förväg även faktura via mejl

Minimiantal för att turen ska genomföras: 5 personer.

Samling: kl. 12.25 bredvid kiosken på Hallands Väderö

Utrustning: kläder efter väder; bra skor

OBS! Vid hårt väder och därmed inställda båtturer kan guideturen på ön inte genomföras. I stället erbjuds du en guidad tur genom Torekovs händelserika förflutna.

Dela detta evenemang

bottom of page