top of page

lör 11 maj

|

Torekov

Inställt evenemang

Följ med på en underbart vacker guidad Skäldervikskryssning som tar dig med båt från Torekov utmed Bjärekusten och vidare till Kullen och Nimis. Klicka på Läs vidare-knappen för info om turen och biljettköp.

Inställt evenemang
Inställt evenemang

Tid och plats

11 maj 2024 13:00 – 16:00

Torekov, Hamnplanen, 269 77 Torekov, Sverige

Om evenemanget

En båttur utmed Bjärekusten och Kullaberg är en verklig skönhetsupplevelse! Här kan man glida förbi flackare partier, dramatiska klippor och Kullens mäktiga silhuett, allt medan guiden Ingrid Persson Skog berättar om allt det vackra de två halvöarna har att erbjuda. Från Torekov sätter vi kurs mot Vejbystrand och fortsätter sedan mot Jonstorp och Svanshall. Under färden passerar vi Lars Vilks omskrivna konstverk Arx och Nimis. Möjligheten att se både säl och tumlare är en av höjdpunkterna. Dessa fascinerande varelser kan dyka upp och  göra din kryssning ännu mer minnesvärd. 

Så ge dig själv chansen att njuta av tre timmar av avkoppling och  äventyr medan du utforskar Skälderviken som inramas av Bjäre- och Kullahalvön. Det här är en kryssning du sent kommer att  glömma.

Båten avgår från centralpiren i Torekov.

All biljettbokning sker via Väderötrafikens hemsida där det dessutom finns mer information om Skäldervikskryssningen: Väderötrafiken

Dela detta evenemang

bottom of page